keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Khetyn pennut syntyivät 23.2.2010

Khety sai tiistai päivänä pentunsa; 3 mustasavutyttöä ja hopeatäplikäs poika. Pennut ovat kasvaneet hyvin, ja kaikki ovat (taas) semmoisia bonchoja!
Kuvia pennuista 9 päivän ikäisinä:


Jade on Khetyn pennuista pienikokoisin, mutta vauhtia ja hellyyttä riittää ihan mielenmäärin. Jade on Freyan kanssa tummempi savutyttö kuin Hipsu. Jadella on kaunis vieno ääni, toisin kuin sisaruksillaan.. :D Jos otetaan sisarukset maitobaarista tulee heti kauheat kiroamiset ja äitikin rupeaa ihmettelemään mistä moinen huuto. Jaden virallinen, eli rekisterinimi on: FI*Chai-lai Renenet Jendayi joka on toki egyptin kieltä kun egyptinmau rodusta on kyse :) Selitykset nimistä tulee myöhemmin...


Hipsu on Khetyn pennuista vaalein savu ja Hipsu on oikea hurmuri. Hipsulla on kauniit vaaleat kasvot ja isot silmät joista lumoutuu oikein. Hipsu on kiltti tyttö, mutta huuto on kova jos nostetaan pois sisarusten ja mamin luota. Pitää vaan saada maitoa 24/7! Hipsun virallinen, eli rekisterinimi on FI*Chai-lai Quibilah Hatsehepsut, ja kuten Jaden tekstissä kerroin, niin selitykset myöhemmin!


Freya on Jaden kanssa yhtä tummia savutyttösiä, mutta painoeroa kuitenkin löytyy. Freya on pentueen isoin (vaikka onkin tyttö) ja Jade on pentueen pienin. Freyalla on kaunis turkki, jossa näkyy haamutäplät. Freyan pää on pentueen paras, se on leveä eikä liian pitkä. Niin, ja Freyan ääni; Jekun kanssa Freya on tasoissa äänenvoimakkuuden kanssa. Molemmat saakin sen verran energiaa, että jaksavat huutaa jos energiansaanti vaihtuu yhtäkkiä sylittelyksi. Freyan rekisterinimi on FI*Chai-lai Paniwi Raziya.


Jekku on pentueen ainoa uros ja ainoa hopeatäplikäs pentu. Ensinnäkin, Jekun nimi tuli siitä kun pikkuisena vauvana sillä oli aina tapana jekutella ja hassutella. Näiden pentujen kanssa on hassua, kun tulee pentulaatikon eteen katsomaan pentuja ja sanoo vaikka kuiskaten "jekku" KAIKKI rupeaa huutamaan! Khety-äiti on sen jälkeen vähän sen näköinen, että TAASKO näitä pitää rauhotella. Nämä pennut ovat kyllä ehdottomasti todella vilkkaita ja aktiivisia, ja Jekku kuuluu niihin vilkkaimpiin. Jekun rekisterinimi on FI*Chai-lai Osaze Husani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti